Puschkas-puschkas

A világszerte ismert és elismert aranycsapat sikereire okkal lehetünk büszkék. Arra a tényre, hogy ínségesebb időkben még mindig ezt emlegetjük, már kevésbé az. Beszéljünk a mai magyar sport gondjairól és örömeiről!

Címkék

Archívum

Arn Grétát méltatja a Tennis Earth

2011.01.07. 18:12 | Címkék: tenisz wta arn gréta


Arn Gréta

"Arn elfoglalta helyét az aucklandi döntőben" címmel jelent meg ma egy írás a tenisszel foglalkozó tennisearth.com portálon, amelyben a magyar lányt méltatják. Arn az Új-Zélandban zajló évnyitó WTA-tornán már a negyeddöntőben föltűnt a valaha volt világelsőt és wimbledoni grand slam győztes Maria Sharapovát legyőző magyar-német kettős állampolgárságú Arn Gréta. A cikkíró azonban ennél is nagyobb tettnek tartja az első szetben többször szetlabdáig jutó Julia Georges elleni kétjátszmás győzelmet, és valóban megérdemeltnek tartja a sikert.

Az igazi siker persze a tornagyőzelem lenne, magyar idő szerint szombat hajnalban azonban ez is ki fog derülni. A döntőben a belga Yanina Wickmayer lesz az ellenfél.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puskas.blog.hu/api/trackback/id/tr782568015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása